Ремонт і дизайн
+4
лина
Edvard
hekerda
Дизмораль
Участников: 8
Aist :: Моя техника
Страница 1 из 2
Страница 1 из 2 • 1, 2
Ремонт і дизайн
Яку атмосферу або настрій повинен приносити дизайн інтер'єру (наприклад, затишок, сучасність, розкош тощо)?
Дизмораль- Сообщения : 270
Дата регистрации : 2020-09-25
Re: Ремонт і дизайн
Дизайн інтер'єру повинен відтворювати бажаний настрій або атмосферу, яка підходить вам або власнику приміщення. Наприклад, якщо ви бажаєте створити затишок та теплу атмосферу, можна використовувати теплі природні кольори, м'які тканини, тепле освітлення та додати декор з природних матеріалів, таких як дерево або камін. З приводу дизайну інтер'єру https://soprano.in.ua/ можете звернутися до компанії Soprano .
hekerda- Сообщения : 93
Дата регистрации : 2022-02-02
А я хочу шпалери і вже декілька днів переглядаю шпалери для оновлення моєї кімнати, і мені потрібно підібрати правильний клей для них, який обрати?
Edvard- Сообщения : 22
Дата регистрации : 2023-05-26
Звісно, радий допомогти вам з вибором клею для шпалер на флізеліновій основі https://lux-x.com/ua/novosti/vinilovye-i-flizelinovye-oboi-pravila-primeneniya-kleya/ ! Ваш вибір дійсно має значення, оскільки від нього залежить тривалість і якість укладання шпалер. Одним з найкращих варіантів для таких шпалер є клей, який спеціально розроблений для надійного і якісного склеювання флізелінових шпалер. Ви можете придбати цей клей на сайті Lux-x.com, який пропонує товар лише найкращої якості. Не забувайте перед використанням клею ознайомитися з інструкцією на упаковці і дотримуватися рекомендацій виробника.
лина- Сообщения : 16
Дата регистрации : 2021-09-25
Где можно узнать о технологиях и механизмах, используемых в современных дверных ручках?
Pele- Сообщения : 132
Дата регистрации : 2020-03-24
Страница 1 из 2 • 1, 2