Велосипед для новачків
Участников: 3
Aist :: Моя техника
Страница 1 из 1
Велосипед для новачків
Друзі, допоможіть вибрати велосипед для новачків. Не знаю яку модель краще придбати, щоб без проблем кататися на велосипеді. У мене давно був велосипед, уже років з десять на ньому не їздив. І хочу не помилитись при виборі нового велосипеда.
Rymin- Сообщения : 10
Дата регистрации : 2021-04-15
Re: Велосипед для новачків
Маю для вас пораду - не купуйте занадто дорогий велосипед, бюджетні моделі цілком вам підійдуть. І звісно - звертайте увагу на виробника та на якість конструкцій. Ось це, напевно, це основне, що треба враховувати при виборі велосипеда.
Дизмораль- Сообщения : 270
Дата регистрации : 2020-09-25
Привіт! Слухайте, ось тут https://veliki.com.ua/ua/goods_trinx-tempo-2-1.htm велосипед TRINX TEMPO 2.1 - ідеальний вибір для новачків! Себе такий придбав!
Завдяки легкій алюмінієвій рамі він забезпечить комфортну їзду та простоту управління. 21 швидкісне обладнання дозволить легко переключати передачі й швидше розганятися на рівному дорожньому покритті або легко подолати підйоми. Дискові гальма гарантують надійну зупинку навіть на мокрій дорозі. Багатофункціональний та стильний, цей велосипед підійде як для міських поїздок, так і для прогулянок в парку чи за містом. Обирайте цю сучасну модель та насолоджуйтесь свободою та незабутніми моментами на двох колесах!
Завдяки легкій алюмінієвій рамі він забезпечить комфортну їзду та простоту управління. 21 швидкісне обладнання дозволить легко переключати передачі й швидше розганятися на рівному дорожньому покритті або легко подолати підйоми. Дискові гальма гарантують надійну зупинку навіть на мокрій дорозі. Багатофункціональний та стильний, цей велосипед підійде як для міських поїздок, так і для прогулянок в парку чи за містом. Обирайте цю сучасну модель та насолоджуйтесь свободою та незабутніми моментами на двох колесах!
Isiv- Сообщения : 8
Дата регистрации : 2022-08-19
Isiv пишет:Привіт! Слухайте, ось тут veliki.com.ua/ua/goods_trinx-tempo-2-1.htm велосипед TRINX TEMPO 2.1 - ідеальний вибір для новачків! Себе такий придбав!
Навіть не знаю вибрати TRINX TEMPO 2.1 або ще щось пошукати. Я відкрив каталог у цьому магазині і дивлюсь, що є файний вибір по велосипедах. Точно звідси не піду не замовив собі велосипед.
Rymin- Сообщения : 10
Дата регистрации : 2021-04-15
Aist :: Моя техника
Страница 1 из 1
Права доступа к этому форуму: