Продати своє волосся
Участников: 2
Продати своє волосся
Привіт, чула, що деякі люди продають своє волосся. Ви коли-небудь продавали своє волосся або знаєте когось, хто це робив? Буду вдячна за допомогу, бо донька хоче постригтись і продати своє волосся.
Мэри- Сообщения : 18
Дата регистрации : 2022-12-03
Re: Продати своє волосся
Привіт. Так, я чула про це, але сама ніколи не продавала своє волосся. Моя подруга продавала кілька місяців тому. Можу поцікавитись у неї. Що саме вас цікавить?
Дизмораль- Сообщения : 270
Дата регистрации : 2020-09-25
Дякую ) Мене цікавлять умови такої угоди, вимоги до самого волосся і куди краще звернутись? Запитайте в подруги, можливо підкаже нам )Дизмораль пишет:Привіт. Так, я чула про це, але сама ніколи не продавала своє волосся. Моя подруга продавала кілька місяців тому. Можу поцікавитись у неї. Що саме вас цікавить?
Мэри- Сообщения : 18
Дата регистрации : 2022-12-03
Так, є певні вимоги до волосся по довжині, якості, вигляду і т.п. Здається, вони приймають волосся від 40 см довжиною. Подруга радить вам почитати про компанію Natural Hair https://naturalhairkiev.com/ , яка купує волосся. Пропонує мати справу з ними, бо там дійсно пропонують достойну оплату за якісне волосся. Можливо, вам варто почитати про них на сайті і зв'язатись з ними, щоб дізнатись більше про умови продажу волосся. У будь-якому випадку, бажаємо вам успіху в продажу волосся!
Дизмораль- Сообщения : 270
Дата регистрации : 2020-09-25
Права доступа к этому форуму: