Нова пралка
Участников: 2
Нова пралка
У мами зламалася пральна машина, хочу їй у подарунок нову подарувати. Є такі щоб було мінімум програм, а то мама не дуже знається на сучасній побутовій техніці.
Isiv- Сообщения : 5
Дата регистрации : 2022-08-19
Re: Нова пралка
Сучасні пральні машини дуже прості в управлінні, якщо ви хочете купити саме таку. Розібратися яку програму задавати не складно, тільки вам треба визначитися якого типу вам потрібна пральна машина та яке завантаження білизни має бути.
Rymin- Сообщения : 7
Дата регистрации : 2021-04-15
А за ціною? Не знаєте, скільки коштує пральна машинка фронтального типу із завантаженням на п'ять кілограм. Думаю, що саме така мені й потрібна.
Isiv- Сообщения : 5
Дата регистрации : 2022-08-19
Подивитися ціни на пральні машинки ви можете самі, для цього достатньо зайти до магазину Фокстрот https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/stiralki.html. Також можна почитати і відгуки на вибрані моделі. А ціни дуже різні, але не раджу тут економити. Краще купити хорошу пральну машинку, наприклад бренду Горіння, у мене така.
Пралка працює чудово, є програма швидкого прання, що теж актуально коли треба швидко щось випрати. Я запрошував майстра, щоб правильно приєднав пральну машинку до водопроводу, тому що самому це зробити складно.

Пралка працює чудово, є програма швидкого прання, що теж актуально коли треба швидко щось випрати. Я запрошував майстра, щоб правильно приєднав пральну машинку до водопроводу, тому що самому це зробити складно.

Rymin- Сообщения : 7
Дата регистрации : 2021-04-15
Права доступа к этому форуму: