Aist
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

Купівля фена

Участников: 2

Перейти вниз

Купівля фена  Empty Купівля фена

Сообщение автор Мария Пт Окт 25, 2024 5:25 pm

Всім привіт! Хочу купити собі новий фен, бо старий зламався, а без нього просто ніяк. Порадьте мені якісний, але не дуже дорогий фен, та інтернет-магазин, в якому його можна швидко замовити.

Мария

Дата регистрации : 2024-10-25

Вернуться к началу Перейти вниз

Купівля фена  Empty Re: Купівля фена

Сообщение автор JeckShepard Пт Окт 25, 2024 5:27 pm

Та літом коли жарко волосся сохне швидко та фен не потребується, а от зараз коли холодно справді без нього ніяк. Знаю я один чудовий онлайн магазин, в якому величезний асортимент фенів, по дуже привабливим цінам.

JeckShepard

Дата регистрации : 2021-12-19

Сообщение автор Мария Пт Окт 25, 2024 5:30 pm

Я вже передивилась багато варіантів фенів, але поки не знаю який обрати. Можливо ти мені порадиш справді якісний варіант? І щоб мені було простіше, залиши посилання на магазин. Дуже вдячна!

Мария

Дата регистрации : 2024-10-25

Сообщение автор JeckShepard Пт Окт 25, 2024 5:34 pm

Можеш собі купити фен для волосся BaByLiss Caruso Ionic Black BAB6510IRE-іон https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-perukarski-instrumenti/ua-feni-dlya-volossya/ в перевіреному онлайн магазині Beaty Prof.  Фен має 6 різних температурних та швидкісних режимів. Прилад обладнаний потужним довговічним мотором, який створює достатній потік повітря, щоб процес сушіння не займав багато часу, при цьому не ушкоджуючи волосяні волокна.

Даний фен мені подобається тим, що він не пересушує волосся, що не мало важливо. Зараз на нього дуже оптимальна ціна, тому купуй поки це вигідно.

JeckShepard

Дата регистрации : 2021-12-19