Aist
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.

В пошуках компанії котра створить незабутній дизайн моєму готелю

Участников: 2

Перейти вниз

В пошуках компанії котра створить незабутній дизайн моєму готелю  Empty В пошуках компанії котра створить незабутній дизайн моєму готелю

Сообщение автор Luter90 Чт Окт 24, 2024 9:50 pm

Мене цікавить студія, яка здатна створити не лише унікальний інтер'єр для готелю, але й допомогти з екстер'єром будівлі, гармонійно вписуючи його в навколишнє середовище. Чи знаєте ви команду, яка зможе врахувати всі ці моменти при розробці проєкту?

Luter90
Luter90

Дата регистрации : 2021-09-29

Вернуться к началу Перейти вниз

В пошуках компанії котра створить незабутній дизайн моєму готелю  Empty Re: В пошуках компанії котра створить незабутній дизайн моєму готелю

Сообщение автор Дизмораль Вс Окт 27, 2024 10:23 am

Радий, що обрав саме Makhno Studio для втілення свого інтер'єрного проєкту. Мене вразила їхня здатність перетворювати звичайні простори на шедеври архітектурного мистецтва, що ми бачимо на прикладі дизайну інтер'єру готелю 8 sun resort Їхня праця – це не просто проєкти, це справжня інтерпретація емоцій та естетики. Кожен крок у процесі роботи був продуманим, а ідеї і пропозиції завжди враховували мої бажання. Я отримав враження, що студія не просто "виконує роботу", а вкладає всю свою майстерність та енергію в кожен сантиметр простору. Після цієї співпраці впевнений – саме з ними реалізовувати проєкти справжнє задоволення.

Дизмораль

Дата регистрации : 2020-09-25

Вернуться к началу Перейти вниз

Права доступа к этому форуму: