Купівля смартфона
Участников: 2
Aist :: Моя техника
Страница 1 из 1
Купівля смартфона
Всім привіт! Вирішив купити собі новенький смартфон, але не знаю який краще обрати. Порадьте мені смартфон з хорошою пам'яттю, та інтернет-магазин, в якому його можна вигідно купити.
Luter90- Сообщения : 109
Дата регистрации : 2021-09-29
Re: Купівля смартфона
Привіт! У мене зламався мій смартфон, я його навіть не стала здавати в ремонт, а одразу купила новий з більш кращою пам'яттю. Можу підказати магазин де його купувала, там вибір смартфонів дуже хороший.
Дизмораль- Сообщения : 270
Дата регистрации : 2020-09-25
Привіт! А я переглянув декілька варіантів смартфонів в інтернеті, але ще думаю який купувати. Підкажи, будь ласка, який саме смартфон ти собі купувала, та в якому інтернет-магазині?
Luter90- Сообщения : 109
Дата регистрации : 2021-09-29
Шукала я собі телефон с хорошою пам'яттю, це був головний критерій в виборі. Купила я собі Смартфон OPPO A54s 4/128GB Pearl Blue, в перевіреному інтернет-магазині https://eldorado.ua/uk/smartphones/c1038946/ де великий вибір якісної техніки та аксесуарів до неї, по хорошим цінам.
В даному смартфоні 128 Гб вбудованої пам'яті, є 4 камери, головна з яких на 50 Мп, тому фото з неї виходять дуже чіткими та красивими. Батарейку тримає довго. Стильний та зручно лежить в руці.В комплекті чохол та навушники за це оппо дякую.
В даному смартфоні 128 Гб вбудованої пам'яті, є 4 камери, головна з яких на 50 Мп, тому фото з неї виходять дуже чіткими та красивими. Батарейку тримає довго. Стильний та зручно лежить в руці.В комплекті чохол та навушники за це оппо дякую.
Дизмораль- Сообщения : 270
Дата регистрации : 2020-09-25